Transformatie is noodzakelijk, belangrijk en vragen zijn divers. Er komt heel wat kijken bij kantelen en het genereren van beweging.

Binnenkort vind je hier de introductie van een nieuw Collectief Duurzaamheid met een Lach, om samen nog meer diepgang en diversiteit te brengen in Duurzaamheid met een Lach. Spannend!!

Creation2Creation werkt samen met onderstaande organisaties en kan daarmee gemakkelijk opschalen en de nodige expertise in huis halen:

Gave Dingen Doen logo

Gave Dingen Doen is een coöperatie van gave facilitators. Het is een groep gelijkgestemden met prachtige kwaliteiten, een hart van goud, veel warmte, speelsheid, plezier en onderling begrip van een hele belangrijke missie die we delen: wij helpen jou bij het waarmaken van jouw positieve bijdrage aan de wereld.

Dankers Slimmer Bouwen logo

Het juiste model om op te bouwen. Dankers slimmer bouwen staat voor een slimmer bouwproces en goede communicatie. Marc Dankers heeft een brede interesse in techniek en zeker ook die van duurzaamheid! Met samenwerkingen in Archifoor en Werkplaats 42|42.

Bruisbabes logo

Bruisbabes staat voor inspiratie in uw organisatie met bruis en energie. Met gerichte aandacht bewegen we mensen weer in verbinding te gaan met zichzelf en daarmee ook met de ander en de rest van de wereld. Die wordt er mooier van! Met jou! Met jullie!

Gilde Plus logo

Gilde Plus staat voor Maatwerk vanuit Vakmanschap. Lokale samenwerking van ondernemers en ondernemende mensen voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten, maar ook kennis- en kunde ontwikkeling door  multidisciplinair samenwerken. In Eindhoven werkt Gilde Plus samen met het Parktheater Eindhoven met voortdurende aandacht voor innovatie, experimenten en zoeken we continu naar betekenis in de raakbare samenleving.

Marina van Damme Netwerk logo

Het Marina van Damme netwerk bestaat uit (jonge) technische vrouwen met een grote ambitie en passie voor hun vak. Allen zijn zij afgestudeerd en/of gepromoveerd aan een technische universiteit in Nederland: Twente, Delft, Eindhoven en Wageningen. We verbinden, sparren, inspireren en versterken elkaar!