Transformatie is noodzakelijk, belangrijk én je kunt het niet alleen! Er komt heel wat kijken bij kantelen. Gelukkig kunnen we dat samen doen! Iedereen heeft zo zijn eigen talenten en een eigen passie. Creation2Creation werkt samen met onderstaande organisaties.

Gave Dingen Doen

Gave Dingen Doen helpt jou (individuen en organisaties) bij het waarmaken van jouw positieve bijdrage aan de wereld.

Stel je eens voor dat je een wezenlijk verschil kunt maken in de wereld: voor jouw klanten, voor je collega’s of voor wie dan ook in de/jouw wereld. Stel je eens voor dat dat lukt, dat het niet alleen bij een voornemen blijft. Zou dat niet gaaf zijn..? Daarvoor bestaat Gave Dingen Doen (de Cool Ideas Society): wij zijn een internationaal netwerk van 100 professionele facilitators die je helpen werkelijk Gave Dingen te Doen en niet alleen te denken over hoe je de wereld mooier kunt maken, maar dat vooral te doen! Zullen we maar beginnen dan?

The Natural Step

Internationale non-profit organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in duurzame ontwikkeling

The Natural Step is een internationale non-profit organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in duurzame ontwikkeling. The Natural Step brengt het individu en de organisatie bij elkaar en uiteindelijk de wereld. We helpen mensen bij het onderzoeken, plannen en uitvoeren van duurzame ontwikkeling in hun organisatie, wijk of gemeente. Leren en organiseren zijn de ingrediënten om uiteindelijk te kunnen transformeren naar een volledig duurzame organisatie of gemeenschap. Daar zetten we ons iedere dag voor in.

MAD emergent art center

Laboratorium, platform en provider in kunst, wetenschap en technologie veroorzaakt open innovatie voor sociale creativiteit

Stichting MAD (sinds 1995) is opgericht als kunstenaars initiatief en heeft zich ontwikkeld tot een zeer actieve organisatie met enthousiaste vrijwilligers. Elk met hun eigen specialisatie, die verbindingen ontwikkelen tussen kunst, wetenschap en technologie.
MAD fungeert als laboratorium, platform en provider voor ‘emergent art’: kunst die ontstaat vanuit het spanningsveld tussen culturele – en cutting-edge technologische ontwikkelingen. MAD houdt haar raakvlakken zo groot mogelijk en richt zich tot kunstenaars, ontwerpers, wetenschappers, technologen, publieksgroepen, onderwijs-instellingen, overheden en bedrijven. Dit gebeurt zowel regionaal, nationaal als internationaal. Het gebruik van netwerken zoals het internet, ICT en nieuwe media bieden de mogelijkheid onderzoek, productie, presentatie, distributie en discussie op interactieve wijze aan de orde te stellen en voor brede publieksgroepen toegankelijk te maken.

De TalentenWekker

Meer focus, meer werkplezier, meer levensvreugde – Marianne van den Assem

In elk mens schuilt een talentvol en gepassioneerd mens. Een mens die unieke gaven heeft en op eigen wijze persoonlijk en professioneel kan bijdragen aan de wereld. Wanneer je je passie en je talenten ontdekt en bewust als innerlijk kompas gebruikt om je leven vorm te geven, neemt je zelfvertrouwen en zelfsturing toe en maakt angst steeds meer plaats voor liefde. Liefde voor je eigen persoonlijke groei en compassie met je eigen ontwikkelingspad.

Het is de missie van talentenwekker 100.000 jonge en ervaren professionals te helpen om zich te ontwikkelen tot intrapreneur.  Een intrapreneur is iemand die in de wereld van vandaag bewust kiest om vanuit de eigen levensmissie, zijn/haar talenten te wekken, waarderen en waar te maken in verbinding met anderen en in dienst van een betere wereld.

040Lab

Drupal for serious Business

Online optimalisatie van business strategie en concept ontwikkeling. Wij bouwen de betere websystemen en apps. De vraag die we ons stellen is: “Hoe?”, niet: “is dit mogelijk?” Wij bedenken en ontwikkelen websites waardoor u het verschil maakt, door kennis en ervaring op het gebied van productstrategie, gebruikerservaring, interface design en digital marketing.

Dankers Slimmer Bouwen

Slimmer bouwen door slimmer samen werken

Dankers Slimmer Bouwen helpt u bij vragen rondom ICT in de bouw, BIM-management en -coördinatie. Dankers Slimmer Bouwen zet daarnaast ook in op de wijze waarop men communiceert en draagt actief bij in dit proces. Als lid van de coöperatie Archifoor zit hij in een krachtig netwerk dat samen alle adviesdiensten voor de bouw van gebiedsontwikkeling tot beheer aanbiedt.

Ontwerp Systemen 

De wetenschappelijke vernieuwers op het gebied van Bouw en Ruimtelijke Ordening (CAAD, GIS en BIM)

Ontwerp Systemen is onderdeel van de Faculteit Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Design Systems ontwikkelt en onderzoekt nieuwe tools, interfaces en systemen die mensen in bouw en ruimtelijke ordening helpen bij (ontwerp)beslissingen. Onderzoek en een uitgebreid netwerk houdt het onderwijs dat Ontwerp Systemen aanbiedt op scherp: van traditionele CAAD tot aan de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.

Marina van Damme Netwerk

Hét netwerk voor jonge afgestudeerde vrouwen met ambitie en passie voor hun vak.

De Marina van Damme beurs wordt uitgereikt aan veelbelovende alumni van de drie technische universiteiten in Delft, Eindhoven en Twente en sinds kort ook Universiteit Wageningen. Al deze winnaressen samen vormen het inspirerende, creatieve en actieve Marina van Damme netwerk.