Transformatie is noodzakelijk, belangrijk én je kunt het niet alleen! Er komt heel wat kijken bij kantelen en het genereren van beweging. Gelukkig kunnen we dat samen doen! Iedereen heeft zo zijn eigen talenten en een eigen passie. Creation2Creation werkt samen met onderstaande organisaties.

Bruisbabes

Kersverse samenwerking voor meer inspiratie in uw organisatie met bruis en energie. 

Met gerichte aandacht bewegen we mensen weer in verbinding te gaan met zichzelf en daarmee ook met de ander en de rest van de wereld. Die wordt er mooier van! Met jou! Met jullie!

Coöperatie Gave Dingen Doen

De Coöperatie Gave Dingen Doen helpt jou (individuen en organisaties) bij het waarmaken van jouw positieve bijdrage aan de wereld.

Stel je eens voor dat je een wezenlijk verschil kunt maken in de wereld: voor jouw klanten, voor je collega’s of voor wie dan ook in de/jouw wereld. Stel je eens voor dat dat lukt, dat het niet alleen bij een voornemen blijft. Zou dat niet gaaf zijn..? Daarvoor bestaat Gave Dingen Doen (de Cool Ideas Society): wij zijn een internationaal netwerk van 100 professionele facilitators die je helpen werkelijk Gave Dingen te Doen en niet alleen te denken over hoe je de wereld mooier kunt maken, maar dat vooral te doen! Zullen we maar beginnen dan?

Het Gilde Plus

Lokale samenwerking van ondernemers en ondernemende mensen voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten, maar ook kennis- en kunde ontwikkeling door  multidisciplinair samenwerken.  

Parktheater Eindhoven heeft voortdurende aandacht voor innovatie, experimenten en zoekt continu naar betekenis in de raakbare samenleving: een inspirerende, inclusieve, delende en helende samenleving. Met Gilde Plus borduurt Parktheater Eindhoven voort op het concept en de community van Net(Anders)Werken met werkplekken en workshops voor flexwerkers van BuzzyChain.

The Natural Step

Internationale non-profit organisatie met meer dan 30 jaar ervaring in duurzame ontwikkeling

The Natural Step is een internationale non-profit organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in duurzame ontwikkeling. The Natural Step brengt het individu en de organisatie bij elkaar en uiteindelijk de wereld. We helpen mensen bij het onderzoeken, plannen en uitvoeren van duurzame ontwikkeling in hun organisatie, wijk of gemeente. Leren en organiseren zijn de ingrediënten om uiteindelijk te kunnen transformeren naar een volledig duurzame organisatie of gemeenschap. Daar zetten we ons iedere dag voor in.

MAD emergent art center

Laboratorium, platform en provider in kunst, wetenschap en technologie veroorzaakt open innovatie voor sociale creativiteit

Stichting MAD (sinds 1995) is opgericht als kunstenaars initiatief en heeft zich ontwikkeld tot een zeer actieve organisatie met enthousiaste vrijwilligers. Elk met hun eigen specialisatie, die verbindingen ontwikkelen tussen kunst, wetenschap en technologie.
MAD fungeert als laboratorium, platform en provider voor ‘emergent art’: kunst die ontstaat vanuit het spanningsveld tussen culturele – en cutting-edge technologische ontwikkelingen. MAD houdt haar raakvlakken zo groot mogelijk en richt zich tot kunstenaars, ontwerpers, wetenschappers, technologen, publieksgroepen, onderwijs-instellingen, overheden en bedrijven. Dit gebeurt zowel regionaal, nationaal als internationaal. Het gebruik van netwerken zoals het internet, ICT en nieuwe media bieden de mogelijkheid onderzoek, productie, presentatie, distributie en discussie op interactieve wijze aan de orde te stellen en voor brede publieksgroepen toegankelijk te maken.

Dankers Slimmer Bouwen

Slimmer bouwen door slimmer samen werken

Dankers Slimmer Bouwen helpt u bij vragen rondom ICT in de bouw, BIM-management en -coördinatie. Dankers Slimmer Bouwen zet daarnaast ook in op de wijze waarop men communiceert en draagt actief bij in dit proces. Als lid van de coöperatie Archifoor zit hij in een krachtig netwerk dat samen alle adviesdiensten voor de bouw van gebiedsontwikkeling tot beheer aanbiedt.

Marina van Damme Netwerk

Hét netwerk voor jonge afgestudeerde vrouwen met ambitie en passie voor hun vak.

De Marina van Damme beurs wordt uitgereikt aan veelbelovende alumni van de drie technische universiteiten in Delft, Eindhoven en Twente en sinds kort ook Universiteit Wageningen. Al deze winnaressen samen vormen het inspirerende, creatieve en actieve Marina van Damme netwerk.