Online TalentCaching

Online Netwerken én leuk. Het bestaat! Ga mee op “netwerkreis” in het TalentCaching Landschap met het oog op het starten van nieuwe zakelijke initiatieven.

Pizza Klimaatbodem Spel

Wat kun je wèl doen aan klimaatverandering? Koken met Thomas Jansen brengt een geheel nieuw soort pizza, waarbij we de pizza een compleet nieuwe draai geven. Quattro stagioni staat voor 4 bodemtypes. Bij elk stukje van de bodem ervaren deelnemers met àl hun zintuigen wat de bodem voor effect heeft in het klimaat. Dat brengt goede ideeën!

TalentCaching

Voor meer plezier in Netwerken. Laagdrempelig andere mensen ontmoeten en heel snel tot mooie gesprekken komen die echt ergens over gaan.

Het Circulaire Economie Spel | Samen Rijk

In het Circulaire Economie Spel oftewel Samen Rijk neemt je mee van de lineaire economie naar de circulaire economie. Als lid van de directe maak je nieuwe beslissingen, werk je samen binnen en buiten de keten en de actualiteit brengt je vervolgens bij de ideeën van morgen.

Het Groene Geheim

Voor kinderen van 6 t/m 14 is dit een speur-, vraag- en puzzelspel geïnspireerd door het boek de verborgen impact van Babette Porcelijn en ontwikkeld in samenwerking met Elsbeth Booy.

Dragon Dreaming

Maak een gezamenlijke visie (ofwel droom) steeds sterker en mooier door de visies van verschillende mensen te koppelen. Deze mooie methode brengt onvermijdelijk een lach op jullie gezicht. Het blijft dus niet bij dromen, het is daarna de nieuwe realiteit!