over nicole icoon

Hallo, mijn naam is Nicole Segers en ik heb een diepe interesse in de psychologie rondom duurzaamheid, verandering en het genereren van beweging.

Met een achtergrond in o.a. architectuur, onderzoek, creativiteit, ontwerp systemen (CAAD), interactieve processen en inspraak, business development, experimenten opzetten, onderwijs ontwikkeling en duurzaamheid, ben ik nu vooral een ontwerper van veranderingsprocessen met oog voor beleving met een lach.

Wat kan ik goed?

  • zeer snel nieuwe werkvormen ontwerpen. Hoe beter en dieper jij je vragen weet te stellen en antwoord geeft op mijn vragen, hoe meer je mij triggert en hoe mooier mijn ontwerp.
  • denk graag door, zodat het op veel niveaus en dimensies klopt, liefst nog met de nodige humor
  • hoge energie en enthousiasme om mensen mee te nemen, maar die verschilt per doelgroep (als kameleon). Ik hou van lachen.
  • ik ga helemaal “aan” als het over de psychologie van transities gaat!

Mocht je me eerst willen leren kennen en/of heb je behoefte aan een fijn gesprek met iemand die net als jij die transitie wil versnellen richting een duurzame samenleving, kijk dan bij de Klimaat Hotline voor meer informatie of maak meteen een afspraak.

Wil je eerst wat meer weten over mij? Kijk voor meer informatie op LinkedIn over Nicole Segers.