Gezien en bewonderd worden… één van de grootste behoeften van een mens. Jij bent gaaf! Ik geniet van jou, want op jouw unieke wijze draag jij positief bij aan de wereld! Hoe schitter jij?

Als multipotentialist en tijdelijke collega draai ik gewoon mee met het werk. Met een achtergrond in o.a. architectuur, informatica, duurzaamheid, kunst, coaching en de groene ruimte heb ik een aardig arsenaal en anders ben ik op zoek naar mijn nieuwe passie in een soort stage.

Ik kijk naar de organisatie van binnen uit, naar de mensen. Ik voel waar het mis of goed gaat, ik luister met open hart en mind. Samen maken we een plan om iedereen in zijn kracht te zetten en het team te laten schitteren! De beste teams (langdurig onderzoek Google) zijn immers niet afhankelijk van gender, discipline of opleidingsniveau, maar van:

  1. veiligheid om fouten toe te geven, gekke ideeën te delen en risico’s te nemen
  2. systeem: je bent afhankelijk van elkaar en het gaat beter als je elkaar helpt en je verantwoordelijk voelt voor jouw deel, jouw deadlines
  3. vertrouwen van management: alleen duidelijke afspraken over rollen, plannen en doelen, verder loslaten
  4. belang van teamleden: betekenis van ieder teamlid resoneert op persoonlijk niveau met die duidelijke afspraken en men gunt elkaar successen
  5. Purpose: ieder team lid beseft dat datgene wat ze doen er fundamenteel toe doet.

Sleutelwoorden: bedrijfscultuur, verbinden met jezelf, verbinden met de ander, verbinden met de wereld, mensengericht, sfeer, hart.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op.