Samen Smeden. Verbinden en matchen. Ik kan het niet laten! Ik zet anderen graag in het zonnetje en in hun kracht. Ik hou van mensen en zie overal kansen om mensen bij elkaar te brengen die elkaar kunnen inspireren of versterken!

Inspraak trajecten

De juiste vragen stellen en verwachtingen managen is van groot belang én onderschat de waarde van catering niet! Een gezellige avond maakt dat mensen zich op hun gemak voelen en ook vaker terug willen komen.

Met design thinking is het vrij makkelijk om samen met de deelnemers ideeën en woorden om te zetten naar beelden en daarmee te helpen bij het uitdrukken van hun wensen en eisen. Het op de hoogte houden van de voortgang van het project, houdt de deelnemers vervolgens betrokken, ook na de interactieve sessies.

Ik heb ervaring met diverse inspraaktrajecten. Ik noem er een paar. Herinrichting rondom de veranderingen van de Zuid Willemsvaart te Den Bosch (wat willen bewoners met de binnenstad? 300 deelnemers bij de laatste sessie en veel inspiratie voor de ontwerper in spe verzameld). NatuurSpeelLeerTuinen (schoolplein vergroenen met vele educatieve elementen, samen met kinderen, leraren, ouders en omwonenden). Gebiedsontwikkeling in Zeeland, waarbij we voor de Gemeente aan de slag gingen met het ophalen en vertalen van de belangen van betrokken partijen en duurzaamheidsdoelstellingen naar mooie randvoorwaarden en een eerste aanzet voor een ontwerp.

Inspirerende evenementen en dagvoorzitterschap

Op maat gemaakte evenementen leveren veel op. Een brainstormsessie is leuk, maar het kan ook nét dat beetje extra zijn, zodat er nog meer uit de groep komt of dat het de groep nog meer brengt.

Innovatieve ideeën, awareness en nieuwe netwerkcontacten om interdisciplinair aan de slag te kunnen: “Mission Connect” bij de InnovatieKlas HAS Hogeschool, waarbij studenten aan de slag gingen met externen en samen nieuwe innovaties bedachten en uitwerkten.

Oplossing voor je probleem: creëer de situatie alsof je de oplossing al beleeft en genereer enthousiasme en betrokkenheid: bij Gave Dingen Doen is elke sessie speciaal vormgegeven voor het probleem van de pitcher die we helpen met een creatieve sessie.

 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op.