Spelen is serieuze business. Het dient eigenlijk als een 1e Hulp bij Innoveren. Waarom?

Spelen is experimenteren, fouten maken mag! Dat is juist goed, want daar leer je van. Je probeert dingen uit, werkt op hele andere manieren samen en mag gekke, bijzondere en innovatieve ideeën inbrengen. Het maakt verandering leuk!

Mensen komen letterlijk in beweging, en ongemerkt verandert de mindset van je klanten of je medewerkers en daarmee ook van je onderneming. Daarnaast is het, zoals het bij een cursus ook goed is om de theorie af te wisselen met energizers, goed voor je brein.

Projecten
Bedrijfsuitje
Serious Game als bedrijfsuitje? Dat kan! Ik organiseer een dag op maat vanaf 10 deelnemers in een bepaald thema. Je krijgt hiervoor: een excursie waarbij de locatie aansluit op het thema, een heerlijke lunch, een serious game en een borrel. Lees meer op de site Samen Rijk  of in het nieuwsbericht over het Circulair Bedrijfsuitje.
Doe het zelf
Uiteraard kan ik ook een spel voor je ontwikkelen of je kunt bij een bestaand spel kiezen voor een  licentie, zodat je het zelf vaker kan spelen voor jouw klanten.
Serious Game
Basis
Serious Game
Premium
 Serious Game
Maatwerk
gebruik van het spel (C2C logo) v v v
updates n.a.v. feedback van gebruikers v v v
train de trainer sessie v v v
in company spelbegeleiding, meer invloed op ontwikkeling van het spel v v
huisstijl van jouw bedrijf v
aanpassingen speciaal voor jouw bedrijf v

 

Sleutelwoorden: kwartiermaker, change-maker, bruisend lab, agile, scrum, brainstorm, serious gaming, business development, events en festivals.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op.